Kalender abonnement

Automatisk synkronisering af byens kalender

Kalenderen er altid er tilgængelig på internettet fra din computer, iPhone/Android telefon, iPad og alle andre maskiner og med et gratis abonnement via kalendersiden, vil du altid have byens begivenheder opdateret og med i din egen personlige kalender.

Computer og telefon: Hvis du fra din computer klikker på “Abonner”, vil dit kalenderprogram spørge dig om det skal abonnere på kalenderen. Siger du ja til det, så får du tilføjet en ekstra kalender der nu med andre farver inde i din almindelige kalender også viser begivenheder der sker i Galten Skovby. Bruger du en synkroniseringstjeneste som for eksempel iCloud til din iPhone, og vælger du at gemme kalenderen der når du bliver spurgt, så bliver kalenderen også automatisk tilføjet til din iPhone/iPad. Husk at vælge daglig opdatering af kalenderen, ellers når du sikkert ikke at se hvad der sker i byen.

Kun telefon: Du har også mulighed for at browse denne side fra din telefon og derfra klikke på “Abonner” ude til venstre og derved abonnere på kalenderen kun fra din telefon, hvis du ikke bruger et kalenderprogram på din computer.

Kategorier: Du har med kategorier mulighed for at tilpasse dit abonnement på kalenderen, således at kun de ting du interesserer dig for bliver løbende opdateret i din kalender. Klik blot i kategorier, vælg dem du ønsker og tryk Abonner. Skal du rette et tidligere abonnement, så sletter du blot kalenderabonnementet i dit kalenderprogram på din computer/telefon, og laver et nyt abonnement bagefter.

Uanset hvordan du abonnerer på kalenderen, så vil du fremover altid og helt automatisk blive holdt opdateret via din egen kalender om nye store begivenheder i Galten Skovby – vi i projektforumet håber du vil nyde muligheden og deltage i dialogen om hvordan vi gør vores by til et endnu dejligere sted at bo 🙂