“Skovbyskoven” nu med i Udviklings- og planstrategi for Skanderborg Kommune 2011-2030

Skanderborg Kommune har d. 4. juni 2012 offentligt bekendtgjort Udviklings- og planstrategi for Skanderborg Kommune 2011-2030.

På baggrund af høringssvar fra Projektforum Galten-Skovby og som følge af det lokale arbejde for projekt Skovbyskoven, har Skanderborg Kommune valgt at tilføje følgende i afsnittet ”Byer præget af kvalitet” under overskriften ”Det arbejder vi videre med”, side 17:

Der arbejdes videre med ideen om rekreativ og grundvandsbeskyttende skovrejsning ved Galten-Skovby

Det er glædeligt at Skanderborg Kommune på denne måde anerkender Projektforum Galten-Skovbys arbejde med Skovbyskoven, ved på den måde at love at “det arbejder vi videre med”, for nu at bruge planstrategiens ordlyd. Projektforum Galten-Skovby og Skovby Vandværk har d. 25. maj 2012 formelt anmodet Skanderborg Kommune om deltagelse i et såkaldt “Grønt Partnerskab” med det formål at etablere rekreativ og grundvandsbeskyttende skovrejsning, konkret udmøntet i projekt Skovbyskoven (se brevet til kommunen, pressemeddelelse og foto fra besigtigelse under “Projekter – Skovbyskoven” i venstre side). Vi ser frem til et spændende samarbejde med kommunen om realisering af Skovbyskoven!

På vegne af arbejdsgruppen for etablering af Skovbyskoven

Lars Eg Hoppe

Læs hele Udvikling og planstrategi for Skanderborg Kommune 2011-2030 her

Se Projektforum Galten-SkovbysHøringsvar til Forslag til udviklings og planstrategi 2011-2030 m. bilag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *